35-Й UKRAINIAN FASHION WEEK

В Україні відбудеться 35-й Ukrainian Fashion Week. 3 15 по 19 жовтня у Мистецькому Арсеналі понад 50 дизайнерів представлять колекції весна-літо 2015 в рамках модних показів, інсталяцій та презентацій. Незважаючи на ситуацію в Україні, як і в березні, оргкомітет Ukrainian Fashion Week проведе головний модний захід країни в повному обсязі та за міжнародними стандартами.

Обличчям нового сезону Ukrainian Fashion Week стала відома в Європі під ім`ям Appoline, українська модель Ольга Рождественська.

20-річна модель аґенції "Linea 12" співпрацювала з такими відомими Домами, як Miu Miu, Issey Miyake, Prada, Armani та іншими. Вона також є улюбленицею українських дизайнерів. А оргкомітет Тижня моди своїми рекламними кампаніями, вже традиційно, продовжує знайомити українців з обличчями відомих у світі українських моделей. Стилістом зйомки рекламної кампанії виступила fashion-редактор Esquire, експерт Best Fashion Awards Тетяна Кремень, фотографом – Інна Франко. Для зйомки було обрано одяг українських брендів: WHATEVER, Litkovskaya, sasha.kanevski x Ali Saulidi, LAKE, FROLOV та прикраси Macabre gadgets. Образ було доповнено зачіскою від Євгена Голдунова та візажем від Катерини Харланової.


Фотограф: Інна Франко 
Зачіска: Євген Голдунов 
Макіяж: Катерина Харланова 
Стиль: Тетяна Кремень 
Модель: Ольга Рождественська

shine of style

2 комментария:

INSTAGRAM
FOLLOW @juliia.mel

Instagram @juliia.mel